Hier waren Lars en Monica even gelukkig

Monica Geuze
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Nog maar anderhalf  jaar geleden kochten Monica Geuze en haar inmiddels ex-vriend Lars Veldwijk een appartement in Vinkeveen. Daar wilden ze gelukkig worden samen met hun dochtertje Zara-Lizzy (1). Helaas bleek hun liefde maar van korte duur want de twee zijn niet meer samen.

Uitkopen

Monica verkocht haar woning in Amsterdam om samen met voetballer Lars Veldwijk te gaan samenwonen. Het appartement in Vinkeveen kostte 550.000 euro en het koppel liet er volgens Bekendeburen een hypotheek op vestigen van 60.000 euro. De woning heeft een woonoppervlakte van 157 vierkante meter en heeft twee slaapkamers en een groot dakterras van 115 vierkante meter.
Wie van de twee in de woning blijft wonen of dat de een de ander uitkoopt is niet bekend.

Dochtertje

Afgelopen vrijdag maakt het koppel bekend uit elkaar te gaan. Dat deden ze middels een post op Instagram. ,,Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!”, schreef de vlogster op haar Instagram. Haar ex-vriend postte precies hetzelfde. De twee maakten dudielijk dat hun dochtertje altijd op de eerste plek komt.

https://www.instagram.com/p/B44yQ2vBSG8/

Tags

DOCHTERTJELARS VELDWIJKLIZZYMONICA GEUZEUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck