Hier worden Sonja en Barry opnieuw verliefd

Door: DitjesenDatjes
28-02-2021

Het liefdesdrama met Barry en de media-aandacht die ze daardoor kreeg zijn Sonja Bakker niet in de koude kleren gaan zitten. Er zat dus maar één ding op: Nederland ontvluchten en op Ibiza de rust opzoeken. Maar dat doet ze niet alleen….

Burgeroorlog

Veroorzaker van al dat drama, geliefde Barry, is namelijk bij haar! Haar huis op Ibiza draagt de naam Can del Sol, en volgens Sonja voelt ze zich op Ibiza pas écht thuis. Zo thuis, dat ze eerder deze maand aan weekblad Weekend liet weten met haar kinderen en Barry daar te blijven totdat de scholen weer opengaan. ,,Als ik de beelden zie van die rellen in Nederland, lijkt dit me een goede keuze. In Nederland lijkt het wel burgeroorlog”, zei ze daarover.

Communiceren

In Can del Sol hopen Sonja en Barry te werken aan hun relatie, want het is duidelijk dat dat nodig is. Eind november 2020 ging het mis tussen hen: Barry was verbaal agressief tegen Sonja. De man heeft vervolgens agressietherapie gevolgd en is zelfs onder hypnose gebracht om zijn agressieve gedrag in de toekomst te voorkomen.
Volgens Sonja ontstond de ruzie doordat ze anders communiceren, en dat Barry opbrak. ,,Ik ga anders met verdriet om dan Barry. Ik keer in mezelf, terwijl Barry alles wil bespreken. Als ik aangeef niet te willen praten, voelt hij zich buitengesloten”, zegt Sonja tegen Weekend. ,,Omdat hij een grote man is, komt dat dreigend over. Ik was emotioneel, zat midden in een rouwproces, daarom kwam het nog tien keer harder bij me binnen.”

Benieuwd in welke luxe Sonja de afgelopen tijd doorbrengt? Bekijk het filmpje!

Meer DenD