Hierom is Buddy Vedder vanavond niet van de partij…

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Buddy Vedder is vanavond niet te zien bij de ‘Oud & Nieuw Special’ van ‘The Masked Singer’. Hij wordt vervangen door Francis van Broekhuizen. Hierom is hij niet aanwezig…

Wie vanavond het eerste deel van ‘The Masked Singer Oud & Nieuw Special’ gaat kijken zal gelijk iets opvallen: Buddy Vedder ontbreekt. Vedder is één van de vaste panelleden van ‘The Masked Singer’ en probeert altijd naast Gerard Joling uit te vogelen wie er achter het masker verborgen zit. Aan de andere kant zitten steevast Loretta Schrijver en Carlo Boszhard.

‘The Voice Kids’

Buddy laat via zijn stories op zijn Instagrampagina, op verzoek van kijkers, weten waarom hij geen acte de presence geeft: ‘Toen de ‘Oud & Nieuw Special’ van ‘The Masked Singer’ werd opgenomen, moest ik op dezelfde dagen werken bij een ander programma. Ik zal niet verklappen welke show dat dan was, al heb je de hint misschien door’. Buddy Vedder staat op een foto voor het logo van ‘The Voice Kids’.

Operazangeres

 Buddy Vedder wordt vervangen door Francis van Broekhuizen. De operazangeres is de laatste jaren veel te zien op televisie, en heeft onder andere haar opwachting gemaakt in het televisieprogramma ‘De Verraders’ en ‘De slimste mens’.

Tags

BUDDY VEDDERCARLO BOSZHARDDE SLIMSTE MENSDE VERRADERSFRANCIS VAN BROEKHUIZENGERARD JOLINGLORETTA SCHRIJVERTHE MASKED SINGERTHE VOICE KIDS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck