Hierom is Taylor Swift woedend!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Damon Albarn zou hebben beweerd dat Taylor Swift haar nummers niet zelf schrijft. De zangeres werd woedend. Maar heeft Albarn dit wel gezegd?

Damon Albarn, frontzanger van de band Blur, zou tegen de Los Angeles Times flink hebben uitgehaald naar Taylor Swift. Tijdens het gesprek noemt de interviewer de zangeres een geweldige songwriter. Daarop zegt Albarn: ,,Zij schrijft haar eigen nummers niet.” De interviewer zegt dat ze dat wél doet, maar dat ze sommige nummers samen met anderen schrijft. Albarn zegt dat dát niet telt. ,,Er is een groot verschil tussen een songwriter en een songwriter die samen met anderen schrijft. Dat betekent niet dat de uitkomst niet geweldig kan zijn.”

Diskrediet
Taylor Swift reageert furieus op de uitspraken van Albarn. Op Twitter reageert ze: ,,Ik was zo’n grote fan van jou, totdat ik dit zag. Ik schrijf AL mijn eigen liedjes. De manier waarop jij ernaar kijkt is verkeerd en ERG beschadigend. Je hoeft mijn nummers niet leuk te vinden, maar het is echt fucked up om mijn schrijfwerk in het diskrediet te brengen. WOW.”

Excuses
Albarn reageert daar weer op en geeft aan het met haar eens te zijn: ,,Ik had een gesprek over songwriting en helaas is dat gereduceerd tot clickbait. Ik bied mijn welgemeende verontschuldigingen aan. Het laatste wat ik wil doen is jouw songwriting in het diskrediet brengen. Ik hoop dat je het begrijpt.”

Tags

FANINTERVIEWTAYLOR SWIFT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck