HIEROM ligt de bouw van droomvilla Mabel al drie jaar stil

Mabel Wisse Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Mabel kocht in 2018 een prachtige miljoenenvilla in Breukeleveen. Niet veel later besloot ze die villa met de grond gelijk te maken om er een nieuw onderkomen op te laten bouwen. Inmiddels ligt het bouwterrein er al meer dan drie jaar troosteloos bij. En dat is om deze reden.

Mabel Wisse Smit kocht meer dan drie jaar geleden voor bijna 1,7 miljoen een villa in Breukeleveen. Maar omdat de villa niet energiezuinig was, besloot ze het pand niet veel later met de grond gelijk te maken. De bedoeling was om er vervolgens haar droomvilla te laten bouwen.

Vrijwel niets veranderd

Maar inmiddels is er vrijwel niets veranderd aan de locatie. Het bouwterrein ligt er nog altijd troosteloos bij en de droomvilla is nog nergens te bekennen. In de omgeving vragen velen zich af waarom de bouw nog steeds niet is gestart.

Het kan niet liggen aan de woningbouwcrisis, aangezien Mabel elk jaar stijgt in de Quote 500 en inmiddels een vermogen heeft van bijna één miljard euro. Geld zal het probleem dus niet zijn, maar wat is er dan aan de hand?

Strenge beveiliging

Volgens BekendeBuren heeft het te maken met de beveiliging. Juist omdat Mabel in een paar jaar tijd de status van miljardair heeft bereikt, moet de villa optimaal beveiligd worden.

Op dit moment is de plek gemakkelijk bereikbaar vanaf de Loosdrechtse Plassen. Wie daar aan het varen is kan zo van zijn boot stappen en de woonplek van Mabel betreden.

Om de villa van strenge beveiliging te voorzien, is volgens BekendeBuren een nieuw ontwerp nodig waarbij de plek aan alle kanten beschermd is. Wanneer het ontwerp gemaakt is, zal de gemeente het bouwplan goed moeten keuren voordat de plannen door kunnen gaan.

Bekijk hier de foto’s

Tags

MABEL WISSE SMITPRINSES MABELVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck