Hierom moet prins Andrew zijn huis uit!

Andrew moet Royal Lodge uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De reden waarom prins Harry en zijn vrouw Meghan hun koninklijke optrekje Frogmore Cottage voor de zomer moeten verlaten is veel simpeler dan gedacht. Want wat blijkt: de Royal Lodge van prins Andrew heeft serieuze vochtproblemen plus het dak moet worden vervangen. Andrew heeft te weinig geld om de verbouwing te financieren.

Deze informatie werpt een nieuw licht op de besluiten van koning Charles om zijn zoon Harry te vragen om op te krassen uit het landhuis Frogmore met zijn 10 kamers. Het kolossale Royal Lodge, waarvoor prins Andrew naar schatting €500 per week aan huur betaalde, blijkt zonder ingrijpen onbewoonbaar.

Harry en Meghan maken nauwelijks gebruik van Frogmore nadat ze een nieuw bestaan opbouwden aan de Westkust van de Verenigde Staten.

Er is een praktisch probleem dat moet worden opgelost, is het excuus dat waarschijnlijk door Charles is gebruikt. De afgelopen jaren is er nauwelijks geïnvesteerd in onderhoud nadat Charles’ oma, the Queen Mother, in 2002 overleed en prins Andrew de Royal Lodge introk.

Bij de Britten is er begrip voor het besluit van Charles dat door de media gekoppeld wordt aan de interne ruzies van de laatste tijd. Met name Harry heeft het vertrouwen van zijn familie beschaamd sinds hij vanuit Californië hen confronteert met Netflix-documentaire en een boek dat zeer schadelijk is voor zijn vader en diens vrouw Camilla en zijn broer prins Harry.

Na de renovatie van de Royal Lodge is de verwachting dat prins Harry er met zijn gezin intrekt.

Tags

MEGHANMONARCHIEPRINS HARRYROYALTY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie