Hierom weigerde Giel Beelen bij Jinek aan te schuiven

Giel Beelen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Giel Beelen heeft zichzelf afgelopen week flink te kakken gezet. De radio-dj kwam volop in het nieuws toen hij zich in één week tijd twee keer versliep voor zijn eigen radioshow. Toen Jinek hem vroeg in haar show zijn blunder te komen uitleggen trok Giel zich terug. Nu legt hij uit waarom.

Verslapen

Wat was er aan de hand met Giel, dat hij zich tot twee keer toe versliep in een week tijd? Volgends de radio-dj was dit te wijten aan een ‘kapotte telefoon’. Hij verklaarde dat zijn telefoon midden in de nacht kapot was gegaan, waardoor zijn wekker niet afging.

Publiciteit

Giel’s verklaring ging er bij Eva Jinek niet in. Zij verdacht hem van een ordinaire pr-stunt. In haar talkshow sloot ze zich aan bij Carlo Boszhard, die dezelfde mening deelt.

,,Ik zit een beetje in het kamp-Carlo, omdat ik weet dat hij zich vorige week heeft verslapen en hij had op weg naar de eerste uitzending ook al dat de rubberen band van zijn wiel eraf was gevlogen.”

Ook trok Jinek Giel’s arbeidsethos in twijfel. ,,Stel dat je je zou verslapen: er zit toch ergens ook een intern klokje in jou die niet jou hele uitzending door blijft pitten?”

Verwijten

Giel had duidelijk geen zin in een tik op de vingers van Eva. Toen zij hem uitnodigde voor haar talkshow na het incident, wees Giel haar keihard af.

In de podcast Dit Was De Radio geeft hij toe dat hij de uitzending vermeed. ,,Ik zal je eerlijk zeggen: ik ben niet naar Jinek toegegaan. Ik vond het leuk dat ik gevraagd werd en dacht: lachen, want waar gaat het over? Maar ik weet nu al dat mensen dan tegen mij gaan zeggen: hij zoekt echt die aandacht op.”

Giel was angstig voor verwijten rondom de vermeende pr-stunt. ,,Want waarom the fuck zou ik dat doen?”

LEES OOK:

Mo Hersi: ‘Giel niet ontslagen wegens huidskleur’

Tags

GIEL BEELENJINEKVERSLAPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie