Hierover zou Meghan Markle gelogen hebben tijdens Oprah-interview

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Meghan Markle zou de waarheid niet vertelt hebben in het omstreden interview dat zij en haar man Prins Harry gaven aan Oprah Winfrey. De Duchess of Sussex beweerde dat Harry en zij al drie dagen voor hun officiële bruiloft stiekem trouwden in hun achtertuin. Nieuwe documenten bewijzen dat er niets van haar bewering klopt.

De uitspraken van Meghan werden op zijn zachts gezegd niet positief ontvangen. In Engeland is het wettig bepaald dat er twee getuigen aanwezig moeten zijn om het huwelijk officieel te sluiten. De beweringen van Meghan werden gezien als een middelvinger naar het Britse koningshuis.

Uitspraken

Tijdens het omstreden interview met Oprah claimde Meghan dat Harry en zij al drie dagen voor de publiekelijke bruiloft getrouwd waren. ,,Weet je, drie dagen voor onze bruiloft zijn we getrouwd. Niemand weet dat”, aldus de voormalige actrice.

De uitspraken leverden een rel op in het Verenigd Koninkrijk. Nu blijkt dat de claim van Meghan absoluut niet klopt. Zij wisselden inderdaad drie dagen voor hun officiële huwelijk hun geloften uit, maar dat betekent niet dat zij toen ook officieel getrouwd waren.

Britse krant The Sun kreeg een document in handen dat bewees dat Meghan en Harry trouwden op de dag van hun enorme bruiloft, 19 mei 2018. Een woordvoerder van het bureau waar het document vandaan komt zei tegen The Sun: ,,Het spijt me, maar Meghan is duidelijk in de war en verkeerd geïnformeerd. Ze trouwden niet drie dagen eerder in het bijzijn van de aartsbisschop van Canterbury.”

Tags

INTERVIEWLEUGENSMEGHANMEGHAN EN HARRYOPRAH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck