Hila Noorzai exclusief bij AVROTROS: ,,Een droom die uitkomt”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Hila Noorzai heeft een volgende stap gezet bij AVROTROS. Ze tekende een exclusief contract…

Journaliste Hila Noorzai heeft een exclusief contract getekend bij omroep AVROTROS. Ze vertelt er dit over: ,,Het is een droom die uitkomt om fulltime voor AVROTROS aan het werk te mogen en mijzelf journalistiek verder te kunnen ontwikkelen op radio en televisie. Ik heb heel veel zin in de toekomst!” Noorzai is op dit moment te zien bij het actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’, maar ze gaat zeker meer doen…

Kandidaat

In het komende seizoen van ‘Wie is de mol?’ is Noorzai één van de kandidaten. Ook gaat de presentatrice vanaf januari deel uitmaken van het team van EenVandaag Radio op NPO Radio 1. Mediadirecteur bij AVROTROS is blij dat zij is vastgelegd: ,,Hila is een groot talent en maakt een stormachtige groei door. Haar gedrevenheid, enthousiasme en maatschappelijke betrokkenheid passen zeer goed bij AVROTROS. Nederland gaat in de komende jaren veel van Hila horen en zien.”

De wereld van morgen

In het verleden heeft Hila Noorzai gewerkt bij het programma ‘De wereld van morgen’ en heeft ze de persconferenties van het ‘Eurovisie Songfestival 2021’ geleid.

Tags

AVROTROSEenVandaagHila NoorzaijournalistjournalistiekWie is de Mol

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie