Hilarische Harry Mens danst op TikTok

Dansende Harry Mens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Makelaar en tv-personality Harry Mens uit Lisse mag dan weliswaar 75 jaar oud zijn, maar hij staat sinds dit weekend wel dansend op TikTok. Zijn dochter Nour deelde wat videobeelden van haar vader en die zijn ronduit hilarisch. Het is de allerbeste voorbereiding op het nieuwe tv-seizoen: een swingende Harry Mens.

Mens verkeert in deze tijd van het jaar doorgaans in de contreien van Cannes en Saint-Tropez. Als de koperen ploert aan de horizon staat en het tv-seizoen even stil ligt is Mens in de buurt van de Middellandse Zee. De talkshow-host voelt zich thuis aan de Côte d’Azur, waar de rijken der aarde zich verzamelen, zoals ex-voetballer David Beckham maar ook Sylvie Mejs onlangs werd gesignaleerd.

Gepaste afstand

Mens ziet daar bekende relaties uit Nederland, maar houdt wel gepaste afstand van de gekte.

Dochter Nour legde de typische TikTok-beelden van haar vader vast en die zijn verrassend leuk. Harry swingt erop los, terwijl hij zich aan boord bevindt van een schip op de Middellandse Zee.

Voor Harry Mens, die elke zondagochtend zijn Business Class presenteert op RTL7, is dit misschien wel de allerbeste voorbereiding op een nieuw seizoen. De makelaar heeft onlangs voor drie jaar bijgetekend bij RTL. De riante overeenkomst geeft hem de vrijheid om reclameblokken te verkopen en dat is lucratief gebleken. Niet een andere talkshow is zo lang op het scherm als Business Class.

Suze Mens

Een andere dochter van Harry Mens, Suze Mens verzorgde de afgelopen jaren een rubriek in Bussiness Class op locatie, maar gaat binnenkort voor één keer solo. Suze is op zondag 4 september om 11.00 uur op RTL7 te zien met Suze’s Zomer. Vooruitlopend op het nieuwe seizoen van Business Class ontvangt zij in Château Neercanne in Maastricht diverse gasten. Suze is getrouwd met Emiel de Sévrèn Jacquet, die als honorair consul van Oekraïne zijn handen vol heeft aan de actuele oorlogssituatie van het land.

@nourmens_ Replying to @boldking ♬ Cut It (feat. Young Dolph) [Challenge Version] – O.T. Genasis

Tags

BUSINESS CLASSHARRY MENSRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck