Hilariteit om bril Maxime Meiland: ‘Kan iemand prins Bernhard jr. bellen?’

Hilariteit om enorme bril Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De aflevering van Chateau Meiland stond gisteren volledig in het teken van het bezoek van Nadège aan Nederland, maar op X wordt er vooral gesproken over het uiterlijk van Maxime Meiland. Haar bril valt bij veel mensen niet in de smaak…

Het is niet te missen: de bril van Maxime Meiland. Maar haar nieuwe look valt niet bij iedereen in de smaak. Kijkers van Chateau Meiland kunnen er maar niet aan wennen. ,,Die bril is veel te groot!”, luidt het op X.

‘Kan iemand prins Bernhard jr. bellen?’

Een andere kijker herkent de bril van Maxime. ,,Kan iemand prins Bernhard jr. bellen? Maxime heeft zijn bril gejat”, schrijft de kijker. ,,Geen gezicht”, reageert een ander.

Onderkin

Onlangs heeft Maxime een onderkin correctie ondergaan. ,,Ik was mijn vriend onder mijn kin zat”, legde Maxime uit bij een foto waarop te zien was dat haar gezicht in het verband zat. En het is niet de eerste keer dat de dochter van Martien en Erica iets aan haar gezicht laat doen. ,,Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren. Kom ik aan en wordt mijn gezicht wat boller, dan valt dat nog meer op. Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet?”, vertelde ze eerder in gesprek met Beau Monde. ,,Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed, maar daarna verhuisden we naar Frankrijk en vond ik het te veel gedoe.”

Neuscorrectie

Daarnaast heeft Maxime een neuscorrectie ondergaan. ,,Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig. Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.”

Tags

MAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck