Hilary Duff wil strengere wetten voor fotograferen kinderen

Door: DitjesDatjes
25-02-2020

Hilary Duff wil dat het mensen moeilijker wordt gemaakt om foto’s te maken van kinderen. De 32-jarige actrice had een vervelend incident met een ‘fotograaf’ en dat heeft haar aan het denken gezet, zei ze maandagavond in haar Instagram Stories.

Hilary confronteerde zaterdag een man die foto’s maakte van de American football-wedstrijd van haar 7-jarige zoon. Hij weigerde echter te stoppen omdat het “legaal” is om te fotograferen. “Om eerlijk te zijn weet ik niet eens honderd procent zeker of deze man een paparazzo was”, zei de actrice. “Het had net zo goed een gewone jongen kunnen zijn want ik herken de meeste paparazzi die me elke dag fotograferen wel en hem heb ik nooit eerder gezien.”

Het zat haar niet lekker en ze had zelfs de politie gebeld, die niet kwam. “Het is erg vreemd, ongepast en eng om een man 7-jarige kinderen te laten fotograferen en dat dit totaal legaal is”, aldus Hilary. “Als een ouder je vraagt om te stoppen dan zou er een wet moeten zijn dat je dan niet meer mag fotograferen.”

Ouders zouden altijd moeten kunnen weigeren dat een fotograaf hun kinderen vastlegt, vindt de actrice. “We moeten er echt aan werken die wet te veranderen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD