Hilbrand en Kasem kijken uit naar nieuw vooravondprogramma

Door: DitjesDatjes
10-06-2021

Sophie Hilbrand en Khalid Kasem presenteren vanaf augustus afwisselend het nieuwe vooravondprogramma op NPO 1. Ze vervangen Renze Klamer en Fidan Ekiz, die per direct van de buis worden gehaald met De Vooravond.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hilbrand deed al ervaring op als talkshowpresentatrice van Op1, waar ze sinds de start vorig jaar januari een vast duo vormde met Hugo Logtenberg. “Na anderhalf jaar Op1 smaakt de talkshowtafel naar meer”, zegt ze in een reactie. “Ik ga Hugo wel erg missen, maar ben er trots op dat ik voor m’n cluppie BNNVARA op die mooie plek, samen met een nieuw team, dit programma kan gaan maken. En ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe man in m’n leven.”

De naam van Kasem is opvallender. Hij heeft vooralsnog weinig presentatie-ervaring. De meeste kijkers zullen hem kennen als advocaat van zijn eigen advocatenkantoor en als woordvoerder van de familie van voetballer Abdelhak Nouri. Ook deed hij vorig jaar mee aan het programma De Slimste Mens, waarin hij tweede werd.

“Verwondering, interesse en enthousiasme. Dat is wat ik meeneem en wat zal moeten leiden tot mooie, inspirerende gesprekken”, zegt Kasem. “Deze uitdaging lijkt in niets op wat ik tot nu toe gedaan heb, maar ik ben enorm gemotiveerd om met Sophie en het hele team een talkshow te maken waar mensen met veel plezier naar willen kijken.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD