Hind en Rebecca Cabau van Kasbergen vechten om dezelfde man

Door: DitjesenDatjes
08-11-2017

Hind Laroussi (32) en Marcel Boekhoorn (58) zouden weer bij elkaar zijn, maar opnieuw lijken er scheurtjes te ontstaan in hun relatie. Niemand minder dan de zus van Yolanthe Sneijder-Cabau beweert in het geheim een relatie te hebben met de miljardair.

Rebecca Cabau van Kasbergen vertelt iedereen op Ibiza dat ze al een aantal keren op date is geweest met Boekhoorn! Ze zou zelfs mee zijn geweest in zijn vliegtuig. Volgens haar is de verliefdheid wederzijds.

Kinderwens

Het zou een ramp zijn voor Hind, want ze heeft altijd gezegd veel van Boekhoorn te houden. Zelfs toen het in 2015 na een relatie van drie jaar uit ging. Zij had een kinderwens, maar hij wilde daar niet meer aan beginnen. Een maand geleden ging het nieuws dat de twee toch weer bij elkaar zijn, maar of dat echt waar is….

Rode loper

Rebecca beweert namelijk nog meer. Zij zegt dat ze binnenkort wordt voorgesteld aan de dochters van Marcel, en dat de relatie dus erg serieus is. Hind, die in Los Angeles woont, heeft gehoord van de afspraakjes van Marcel en Rebecca en is naar Nederland gevlogen. Misschien wel in de hoop haar relatie te kunnen redden. Of dat lukt is niet duidelijk, maar vorige week verscheen ze wel op de rode loper….zonder Marcel.

Meer DenD