Hind Laroussi breekt door in de VS

Door: Hans Jacobs
07-02-2019

De kogel is door de kerk. Zangeres Hind Laroussi blijft voorlopig in de Verenigde Staten wonen. Het is alweer drie jaar geleden dat de zangeres afreisde naar het Land van de Onbegrensde Mogelijkheden, en na lang ploeteren, staat ze nu op doorbreken.

Eerste succes

Twee maanden geleden bracht Hind het nummer ‘Lost’ uit. Vrij kort daarna heeft dj Chris Cox het nummer geremixt. Met die remix van haar nummer staat ze nu in de Amerikaanse Billboard Dance Charts. Haar eerste echte succes in Amerika. Laroussi vindt dat het lang heeft geduurd maar aan de andere kant ook weer niet. ,,Omdat ik vanaf 2015 aan mijn projecten werk, duurt het lang. Anderzijds is het ook weer heel snel gegaan omdat we de single pas twee maanden geleden hebben uitgebracht”, vertelt Hind in een interview met Weekend.

Steun

In die drie jaar dat Laroussi in Amerika woont heeft ze ook veel te maken gehad met tegenslagen. Het is eerste jaar was voor haar heel zwaar. Ze moest een carrière opbouwen in een land waar ze niemand kende. Als de zangeres het zwaar had hing ze aan de telefoon om met haar ouders of zussen te praten. Die waren een enorme steun voor haar. Ook haar ex Marcel Boekhoorn heeft haar geholpen in Amerika. Zo hielp hij haar aan een studio.

Meer DenD