Hinten Jim Bakkum en Bettina op een vierde kindje?

Jim en Bettina geven hints voor nieuw kindje|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jim Bakkum heeft drie prachtige kinderen met Bettina Holwerda: Lux, Posy en Molly. En Bettina lijkt erop te hinten dat er binnenkort een vierde kindje bij komt…

Volle agenda en drie kinderen

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoontje Lux en dochtertjes Posy en Molly.

Het stel deelt maar al te graag zoete foto’s van hun kinderen en zijn dan ook een hecht gezin. En hoewel Jim een druk leven leidt, probeert hij er altijd voor zijn kinderen te zijn.

,,Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven”, zei Jim eerder in gesprek met Flair. ,,Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte.”

Geeft Bettina een hint?

Een volle agenda en drie kinderen is natuurlijk niet niks, maar het is duidelijk dat het stel volop van hun gezin geniet. Bettina deelde afgelopen weekend een foto van zichzelf in haar Instagram Stories waarbij ze een hint lijkt te geven. ,,Beetje de baarmoeder warmhouden”, schreef ze daarbij. Ook deelde ze een verhaal over hoe ze voor de eerste keer moeder werd. Hint ze hierbij op een vierde kindje?

Tags

BETTINA HOLWERDAGEZINSUITBREIDINGJIM BAKKUM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck