Hit MEAU over ongezonde relatie emotioneert Johnny de Mol

Door: DitjesDatjes
19-01-2022

Johnny de Mol was woensdag wederom zichtbaar geëmotioneerd in zijn talkshow HLF8. De presentator had moeite om zijn tranen te bedwingen tijdens een optreden van zangeres MEAU, die haar hit Dat Heb Jij Gedaan zong.

Het nummer gaat over een ongezonde relatie en past in zekere zin bij de verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. MEAU zingt onder meer: “Ik zou een moord doen zodat ik je woorden vergat, want dat klote gevoel dat toen is ontstaan, dat gaat nooit meer weg en dat heb jij gedaan.”

De Mol werd door de regie enkele malen in beeld genomen en te zien was dat hij tranen in zijn ogen had. De presentator is bij de zaak betrokken omdat Jeroen Rietbergen, de voormalige vriend van zijn tante Linda de Mol, ongewenst gedrag heeft vertoond bij The Voice. Het programma is bovendien van oorsprong van zijn vader John de Mol.

Zorgen

Veel kijkers uitten op sociale media hun zorgen over De Mol. “Johnny breekt bij het nummer van MEAU. Hij moet toch ook door een hel gaan”, schrijft bijvoorbeeld iemand. En een ander: “Ik heb zo te doen met Johnny, die jongen zit er helemaal door heen volgens mij.”

Ook vragen mensen zich af of De Mol niet beter even van tv kan. “Johnny lijkt enorm in de war. Is het wellicht verstandig dat iemand anders het programma morgen gaat presenteren? Niet te doen voor hem ook.”

De Mol was maandag ook al geëmotioneerd toen hij voor het eerst zijn kant van het verhaal vertelde. Hij noemde Rietbergen toen “een ongelooflijke klootzak”. “Maar tegelijkertijd moet ik erbij zeggen: we houden ook van hem”.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD