HMMIK-kijkers verbaasd over eindresultaat: ‘Nog steeds rokersgeel’

Woning blijft lekker nicotine geel bij HMMIK
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers weten niet wat ze zien in de nieuwe aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser. Huub en Beate slapen al vijftien jaar in de woonkamer waar de nicotine van de muren druipt. Maar wanneer het programma te hulp schiet en het eindresultaat wordt getoond, reageren kijkers verbaasd. ,,Het is nog steeds rokersgeel!”

Huub kreeg in 2006, vlak na het begin van de verbouwing, een hersenbloeding. Hierdoor lukt het hem maar niet om dingen in het huis gedaan te krijgen. De situatie is zelfs zo ernstig dat hij en Beate hun eigen huis ontvluchten. Neef Wesley kan het niet meer aanzien en neemt contact op met het team van Help, Mijn Man Is Klusser.

Onleefbaar

Wanneer John Williams langsgaat blijkt de situatie nog erger dan gedacht. Huub en Beate leven al vijftien jaar in de woonkamer omdat de slaapkamer onleefbaar is. Niks is afgemaakt, de vloer is kapot en de muren zijn knalgeel door het vele roken.

Metamorfose

Het team van Help, Mijn Man Is Klusser gaat aan de slag en binnen enkele dagen heeft het huis een enorme metamorfose ondergaan. Het huis heeft nieuwe vloeren en nieuwe meubels waardoor het er weer als nieuw uitziet. Beate kan haar ogen niet geloven. ,,Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik ben er gewoon stil van”, reageert ze. En wanneer Huub in de slaapkamer staat, schiet hij vol. ,,Hier kunnen we lekker slapen.”

HMMIK-kijkers verbaasd

Op X reageren kijkers verbaasd op het eindresultaat. Zo begrijpen veel kijkers niet waarom er is gekozen voor het gele behang. ,,Zijn je muren eindelijk wit, maken ze het weer rokersgeel…”, schrijft een kijker op X. Een andere kijker is het daarmee eens. ,,Eerst zag de muur eruit alsof er twee mensen dertig jaar lang binnen gerookt hebben. Nu ziet de muur eruit alsof er twee mensen dertig jaar lang binnen gerookt hebben met een non-stop walmende frituurpan in de woonkamer.”

Tags

HELP MIJN MAN IS KLUSSER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck