HMMIK-stel niet eerlijk? ‘Problemen met fundering eigen schuld’

Help mijn man is klusser stel blijken leugenaars
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fenneke en Marc hadden grote plannen toen ze hun huis kochten, maar kregen tijdens de verbouwing de ene na de andere tegenslag te verwerken. Kijkers van Help Mijn Man is Klusser komen er al snel achter dat sommige problemen hun eígen schuld zijn…

Fenneke en Marc kochten naar eigen zeggen een ‘bouwval’ waar ze direct verliefd op werden. Ze hadden grote plannen om het stulpje op te knappen en begonnen aan een enorme verbouwing. Maar toen kregen ze een grote tegenslag: ze waren net klaar met de begane grond toen bleek dat de fundering niet goed was.

Fundering

,,De hele begane grond moest eruit worden gesloopt om heipalen onder het huis te zetten. Dat heeft heel veel geld gekost”, vertelt Fenneke. Inmiddels is de begane grond helemaal opgeknapt, maar wanneer HMMIK-presentator John Williams een kijkje neemt op de bovenverdieping, schrikt hij zich een hoedje. Overal liggen bouwmaterialen en bungelen losse elektriciteitsdraden.

Financieel aan de grond

,,Onze situatie werd steeds vervelender, vooral mentaal. Het is gewoon veel”, zucht Fenneke. ,,In het begin dat we hier aan het verbouwen waren, hebben we er nog over gegrapt: ‘We hadden RTL moeten bellen: kom onze verbouwing filmen.’ Er gingen zóveel dingen mis, het leek wel in scène gezet.”

Geld voor de verbouwing is er op een gegeven moment niet meer. Financieel zitten Fenneke en Marc helemaal aan de grond en lenen geld bij hun ouders, een vriend en de broer van Marc. Het stel leent in totaal maar liefst 150.000 euro.

Niet eerlijk?

Daarnaast blijkt Fenneke ook nog zwanger te zijn van hun tweede kindje. Hulp van het Help Mijn Man is Klusser-team is daarom zeker nodig. Toch hebben kijkers geen medelijden met Fenneke en Marc, want volgens hen is het stel niet helemaal eerlijk geweest.

‘Problemen eigen schuld’

,,Ik snap opeens de problemen met de fundering! Geen aanbouw maar een compleet nieuw huis bijgebouwd! Help Mijn Man is Klusser heeft zich een beetje in de luren laten leggen volgens mij”, schrijft een kijker op X, die een voor en na foto van het huis van Fenneke en Marc deelt. ,,Ah, dit was het probleem dus”, reageert een andere kijker. ,,Dat is dus geheel logisch en schandelijk dat daar geld en aandacht aan wordt besteed door Help Mijn Man is Klusser.

Tags

HELP MIJN MAN IS KLUSSER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck