Hoe echt is het huwelijk van Sylvie Meis?

Sylvie Meis
Door: Charlotte Wijnen
17-06-2021

Na vele relatiebreuken én een scheiding wil Sylvie Meis iets te graag duidelijk maken dat ze deze keer de ware liefde gevonden heeft. Maar hoe gelukkig is Sylvie nou echt?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Donkere wolken

Voorgaande relaties strandde allemaal. Een zakenman, bankier, clubeigenaar, zanger én natuurlijk profvoetballer: Sylvie kan al deze mannen van haar lijstje afvinken. Maar met de beroemde kunstenaar Niclas Castello bleek ze dan echt ware liefde te hebben gevonden. Maar is dat wel zo?

Weekblad Story staat deze week vol met ‘dolgelukkige’ geposeerde foto’s van het stel in Saint-Tropez. Maar de foto’s zijn iets té gemaakt… Recentelijk gingen er al geruchten rond dat er donkere wolken boven hun nog geen eenjarige huwelijk hangen. Volgens Duitse media zou Niclas zijn vreemdgegaan. Het Duitse magazine InTouch had zelfs beeldmateriaal in handen dat Niclas zou zijn gespot op een datingsite voor getrouwde mensen. Wil Sylvie met deze foto’s bewijzen dat het wél goed gaat?

‘Het gaat goed’

Al eerder voelde Sylvie zich geroepen om te reageren op de geruchten over Niclas. ,,Het gaat goed met mij en mijn echtgenoot”, vertelde ze in een video die ze op haar Instagram plaatste.

Maar hebben we dat niet al eens eerder gezien? Toen haar huwelijk met Rafael van der Vaart aan een zijden draadje hing, deed Sylvie er alles aan om te laten zien dat ze nog heel gelukkig in haar huwelijk was. Maar niet veel later bleek de breuk toch een feit. Hopelijk voor Sylvie dat ze met Niclas wel écht gelukkig is…

Meer DenD