Hoe lang blijft Dionne Stax nog overeind in tv-wereld?

Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De ene na de andere teleurstelling voor Dionne Stax. Het lijkt erop dat ze heel snel een succes nodig heeft wil ze nog overeind kunnen blijven in de keiharde tv-wereld…

In oktober 2019 maakte de presentatrice de overstap van de NOS naar AVRO-TROS. Onlangs kreeg ze een stortvloed aan kritiek op haar groots aangekondigde programma ‘Dionne Dichtbij: Máxima’. Kijkers twitterden dat ze zich ‘doodergeren’ aan Dionne.

Domper

Ongetwijfeld is alle kritiek een enorme domper voor Dionne Stax. En dat is nog lang niet alles. Volgens weekblad Story dacht Dionne dat ze het Eurovisiesongfestival zou mogen presenteren.

Maar vanwege haar presentatie van het Televiziergala 2019, die bij bijna niemand goed viel, zou de presentatie van het songfestival zo aan haar neus voorbij zijn gegaan. Dionne gaf toe behoorlijk wat negatieve reacties te hebben gekregen, maar kon toen nog niet weten dat haar nog veel grotere teleurstellingen stonden te wachten.

Geen succes

Zo was Dionne ervan overtuigd dat ze de presentatie van OP1 zou mogen doen, minimaal één keer per week. Maar ze bleek toch niet in aanmerking te komen voor een plekje aan de talkshowtafel.

Maar Angela de Jong doet er in de mediapodcast van het AD nog een schepje bovenop. Dionne zou namelijk gehoopt hebben dat ze een talkshow mocht gaan maken op de plek van het gestopte ‘De Wereld Draait Door’. Maar haar plekje was al vergeven aan Renze Klamer en Fidan Ekiz met ‘De Vooravond’.

Op NPO Radio 1 mocht Dionne vier dagen in de week een middagprogramma presenteren, maar óók hier werd ze vervangen. Volgens Story stopte ze op de radio om zich te kunnen richten op nieuwe tv-projecten, maar succes blijft nog altijd uit.

Tags

AVROTROSDIONNE STAXTALKSHOW OP1

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck