Hoe lang houdt de prille liefde van Amalia stand?

Hoe lang houdt de vriendschap stand
Door: Charlotte Wijnen
01-06-2022

Amalia start aankomend collegejaar aan de Universiteit van Amsterdam. En naast het feit dat ze een uitdagende studie gekozen heeft, gaat ze ongetwijfeld genieten van het bruisende studentenleven dat Amsterdam te bieden heeft. Maar zal haar relatie met Isebrand Kaldewei dat wel overleven?

Amalia start aankomend collegejaar met de bachelor Politics, Psychology, Law and Economics. Ook zal ze per september gaan wonen in Amsterdam, waar ze het studentenleven zal gaan ervaren.

Amsterdams café

De afgelopen tijd heeft Amalia daar al het een en ander van kunnen proeven. Ze is meerdere keren gespot in De Jordaan, waar vier van haar vriendinnen zijn gaan wonen, en in april is de prinses nog gezien in een Amsterdams café.

,,Op zich viel ze helemaal niet zo op omdat ze met een clubje andere meiden was”, vertelde een stamgast aan weekblad Story. ,,Daarbij had Amalia haar haren in een staartje waardoor ze niet meer zo gemakkelijk herkenbaar is.”

Studentenvereniging

Naast haar bezoekjes aan de lokale kroegen, zal Amalia zich ongetwijfeld inschrijven bij één van de studentenverenigingen die Amsterdam rijk is. Grote kans dat ze zal kiezen voor A.S.C/A.V.S.V., dat staat voor Het Amsterdamsch Studenten Corps en de Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging. Het is de oudste studentenvereniging in Amsterdam en telt maar liefst 2.700 actieve leden.

Maar iedereen die lid is van een studentenvereniging, kan beamen dat het veel tijd kost om een volwaardig lid te zijn en vooral te blijven. Van een kennismakingstijd tot aan inwijdingsrituelen: het kost een hoop tijd om alles te doorstaan.

Houdt de relatie stand?

De grote vraag is dan ook: kan de liefde tussen Amalia en Isebrand dat doorstaan? Isebrand studeert momenteel in Tilburg, waar hij in 2024 zijn diploma hoopt te halen. Tilburg ligt niet om de hoek, en Amalia zal vanaf september ongetwijfeld een hoop minder tijd hebben om hem te bezoeken. Bij het Corps worden een hoop feestjes gegeven, die Amalia hoogstwaarschijnlijk niet zal willen missen…

Meer DenD