Hoe zit het tussen Mattie en Marieke?

Door: Hans Jacobs
25-03-2019

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn het gouden radio-duo van Qmusic. In de shows merk je meteen dat er een klik tussen de twee is. Maar is dat daadwerkelijk ook zo?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De luisteraars van hun radio-programma roepen het af en toe al: ,,Zijn jullie een stel?” Marieke legt het uit aan het blad Grazia. Ze zegt dat ze naast de radio-show ook veel contact heeft met haar collega Mattie. ,,We appen de hele dag en ’s avonds sturen we elkaar een voice memo van wat we die dag hebben gedaan en hoe het gaat”, vertelt ze aan het blad.

Niet meer dan collega’s

Maar de twee zijn niets meer dan collega’s van elkaar. Ze vinden het hartstikke tof dat de luisteraar dat denkt. ,,Blijkbaar zien mensen een chemie tussen ons, maar een chemie hoeft niet altijd verliefdheid te betekenen. Als je met een man samenwerkt zegt niemand: ‘goh, ben je verliefd op hem?’ en dit is een beetje hetzelfde”, zegt Mattie. Waarop Marieke het volgende zegt: ,,Ik vind het altijd een compliment als mensen denken dat wij een setje zijn.”

Niet verliefd kunnen worden

Mattie geeft zelfs toe dat hij nooit verliefd zou kunnen worden op zijn collega. “Dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed. Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen”, aldus Mattie.

 

Meer DenD