Hoera! Dré Hazes blaast 27 kaarsjes uit

Andre Hazes jarig
Door: Eva Steins
21-01-2021

Het is feest in huize Hazes: André Hazes junior viert vandaag zijn 27e verjaardag. De zanger word op Instagram flink in het zonnetje gezet door zijn vrienden en familie. Wij delen de leukste berichten.

Toen Dré precies een jaar geleden 26 kaarsjes uitblies zag zijn leven er heel anders uit. Hij zat toen midden in een pijnlijke driehoeksverhouding met zijn toenmalige vlam Bridget Maasland, en zijn ex-vriendin Monique Westenberg. Niet lang daarna zette Dré Bridget aan de kant en koos hij voor Monique. Die mag zich inmiddels zijn verloofde noemen…

Jarig

Op Instagram wordt Dré flink in het zonnetje gezet door zijn omgeving. Zo reageert onder meer zijn zus op de verjaardag van haar broertje, met wie hij pas sinds afgelopen zomer weer goed contact heeft.

Roxeanne plaatst een foto uit de oude doos om haar broer te feliciteren. Het lijkt op een foto van minstens tien jaar geleden…

Instagram

Ook Monique deelt een lief bericht ter ere van de verjaardag van haar aanstaande man.

,,Je hebt altijd gezegd dat je bij de club van 27 zou horen. Die woorden maakte me altijd verdrietig”, schrijft Monique bij de foto van haar vent. Met de club van 27 wordt gerefereerd naar een groep artiesten die allen op 27-jarige leeftijd zijn overleden.

,,Het afgelopen jaar is daar veel in veranderd en spreek je zelfs uit dat je 100 wilt worden. Laten we daar maar voor gaan”, aldus het hartverwarmende voornemen van Monique.

Zoontje

Bijzonder genoeg reageert ook het vierjarige zoontje van het stel op de verjaardag van zijn pa.

,,Papa je bent mijn held, mijn rolmodel, de man waar ik tegen op kijk en droom te worden”, schrijft ‘het zoontje’ van Dré. Te verwachten is dat dit eigenlijk uit de pen van Monique komt. Te hopen is dat het niet Dré zelf is die deze prachtige tekst aan zichzelf wijdt….

Instagram

Meer DenD