Hoera! Koningin Máxima 52 jaar

Hoera! Máxima is jarig
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een feestelijke dag op paleis Huis ten Bosch. Koningin Máxima mag vandaag 52 kaarsjes uitblazen.

Er zijn weinig details bekend over hoe deze heugelijke dag gevierd gaat worden. Verjaardagen van leden van de koninklijke familie worden doorgaans gezien als privé, waardoor het niet bekend is of Máxima haar verjaardag groots gaat vieren. Maar haar agenda met publieke bezoeken is in ieder geval leeg voor deze dag.

‘Heel klein’

Wel liet Máxima in gesprek met Shownieuws weten dat ze het klein houdt. ,,Heel klein”, antwoordde de koningin gisteren op de vraag hoe ze haar verjaardag gaat vieren. ,,Hopelijk op een ander moment gaan we het met meer vieren, maar morgen heel klein.”

Máxima werd op 17 mei 1971 geboren in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Twee jaar geleden werd Máxima vijftig jaar en vanwege de toen geldende coronamaatregelen kon de koningin dat niet groots vieren. Wel gaf ze een interview aan Matthijs van Nieuwkerk waarin ze sprak over haar leven, haar werk en de liefde. Vorig jaar werd haar verjaardag niet op de dag zelf gevierd, omdat Willem-Alexander en Máxima toen aanwezig waren bij de uitvaart van Jan de Beaufort, de zoon van een van Willem-Alexanders innigste vrienden.

BUZZR

Tags

KONINGIN MÁXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck