Hoera! Leontine Ruiters is vandaag jarig

Leontine Ruiters
Door: Eva Steins
10-12-2020

Een feestelijke dag voor Leontine Ruiters: zij is vandaag jarig en mag 53 kaarsjes uitblazen. Ter ere van Leontine’s verjaardag delen wij haar leukste foto’s.

Het is een pittig jaar geweest voor Leontine Ruiters, die we voorheen vooral kende als Leontine Borsato. In februari maakte het ‘droomkoppel’ Leontine en Marco bekend dat hun 21-jarige huwelijk tot een einde was gekomen. Vlak daarvoor werd bekend dat Marco jaren geleden een affaire had met pianiste Iris Hond. Dit leek de genadeklap voor het stel te zijn.

Scheiding

Na de scheiding bleef het een lange tijd erg stil rondom het stel. Marco verbrak afgelopen zomer zijn stilte en vertelde dat hij nog steeds niet hersteld was van de klap. Ondertussen leek Leontine langzaam maar zeker op te krabbelen en leek zij te gnieten van het vrijgezellenbestaan.

Leontine deelt op Instagram meerdere momenten waarop zij zichtbaar geniet met haar kinderen, en leuke dingen doet met vriendinnen. Een nieuwe liefde lijkt nog niet te zijn toegetreden in haar leven, alhoewel er een mysterieuze man opdook op haar vakantiekiekjes.

Achteraf gezien bleek dit op goede vriend Leco van Zadelhoff te gaan met wie zij een heerlijke vakantie beleefde.

LEES OOK:

Probeert ex-minnares Marco een wit voetje te halen bij Leontine?

Foto’s

Ter ere van Leontine’s 53e verjaardag delen wij de leukste foto’s van haar Instagram account.

  1. Een ‘throwback’ naar een pikante fotoshoot voor de Playboy in 1997. Ruim een jaar voordat zij in het huwelijksbootje stapte met Marco.

2. Een uniek inkijkje in de jeugdfoto’s van Leontine. Op de foto’s is duidelijk te zien waar Leontine’s kinderen hun looks vandaan hebben…

3. Nog een throwback met de ‘mysterieuze vakantieganger’ van Leontine: Leco van Zadelhoff. De foto stamt nog uit de tijd dat Leontine Marco nog niet had ontmoet.

4. Toen alles nog koek en ei leek te zijn tussen het stel. Toen nog noemde Leontine haar Marco ,,De liefde van haar leven.” Later bleek dat Marco jaren daarvoor een affaire had met verschillende vrouwen. De enige die bevestigd is door Marco zelf is de affaire met pianiste Iris Hond.

5. Een prachtig familieportret van Leontine met haar kroost. De foto stamt uit 2017. Inmiddels zijn Jada, Senna en Luca alweer drie jaar ouder én allemaal officieel volwassen.

Meer DenD