Hoera! Sylvie Meis: De eeuwige diva

Sylvie jarig
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Terwijl Sylvie Meis deze maand haar 46e verjaardag viert, kunnen we niet anders dan terugblikken op de tumultueuze tijd die achter haar ligt. Zal ze ooit haar Mr. Right nog vinden?

Sylvie Meis viert haar ‘birthday’ elk jaar groots en extravagant. Omringd door champagnebubbels, ballonnen en taarten die slechts dienen als decor, maakt ze er een waar spektakel van. Op haar vorige verjaardag plaatste ze vanuit het exclusieve hotel Rosewood Villa Magna in Madrid een post op Instagram waarin ze aangaf de ‘ups en downs’ in haar leven te omarmen. „Dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ik hou van wie ik ben: een succesvolle, sterke moeder, ondernemer, ambassadeur en presentator.”

Verrassing

Het blijft elke verjaardag een verrassing welke man zij ons voorschotelt. Bij de kunstenaar Nicolas Castello leek ze op rozen te zitten, maar dat huwelijk was zo kort als haar snelle kledingwissels: niet lang. Daarna fladderde ze in een romantische escapade met Wim Beelen, maar ook dat liep op niets uit omdat Wim haar glamourleven niet trok. Ooit, na de breuk met de Dubaise zakenman Charbel Aouad, verkondigde Sylvie triomfantelijk dat ze niet langer de last van zijn vervolgingsring hoefde te dragen. „Ik heb mijn eigen diamanten,” verklaarde ze, en als een onafhankelijke vrouw redt ze zich prima. Maar ja, een nieuwe flirt? Die ligt altijd op de loer.

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck