Hoera! Tatjana Šimic: Voor altijd Kees

Hoera! Tatjana Simic voor altijd Kees
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het is bijna niet te geloven, maar Tatjana Šimić, de rondborstige Kees uit Flodder, viert in juni alweer haar zestigste verjaardag. En eerlijk is eerlijk, ze heeft haar zaken goed op orde!   

Met haar kenmerkende blonde lokken, stralende glimlach en in het oog springende decolleté (puur natuur!) heeft Tatjana Šimić menig hart sneller laten kloppen. Hoewel ze aan het begin van haar carrière werd geplaagd met haar wat ordinaire imago in Flodder (‘Buurman, wat doet u nu?’), wist ze zichzelf te ontwikkelen tot een ware diva en bewonderde en gerespecteerde persoonlijkheid.

Juiste man

Na een lange reeks flops in de liefde trok ze elf jaar geleden de juiste man aan: de Haagse worstenkoning en multimiljonair Lex van Hessen „Hij is gewoon mijn mannetje en ik zijn vrouwtje”, aldus Tatjana. Samen leiden ze een zorgeloos leven in Monaco, het vorstendom aan de Middellandse Zee, en gaan ze regelmatig op vakantie naar hun villa op Big Island, Hawaii. Hoewel Tatjana aan de lopende band in privéjets de wereld over vliegt, is ze wars van termen als ‘jetsetleven’ of ‘golddigger’. „Mensen moeten niet denken dat we de hele dag met champagneflessen rond spuiten.”

Tags

JARIGTATJANA SIMICZESTIG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie