Holland’s Next Top Model onder vuur: ‘Acteur ingehuurd als kandidaat’

HNTM onder vuur door ingehuurde acteur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tijdens de opnames van het nieuwe, dertiende seizoen van Holland’s Next Top Model is een hoop gebeurd. Zo zou er ruzie achter de schermen zijn ontstaan én blijkt het programma voor een deel in scène gezet te zijn. ,,Er is een acteur ingehuurd om mee te doen als kandidaat”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Holland’s Next Top Model is al jaren niet op televisie verschenen, maar keert dit jaar eindelijk terug. Het nieuwe seizoen moest en zou een knaller worden, dus hebben de makers iets bedacht.

‘Hij is daar gewoon voor betaald’

Kennen we Raphael Bouman nog? Het model zou te zien zijn in een nieuwe tv-serie samen met Linda de Mol. Raphael deelde een foto met de presentatrice op de set, maar werd daar keihard voor gestraft. Hij werd weggestuurd van de set en was niet meer welkom.

Maar in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model gaan we Raphael wél zien. ,,Raphael doet mee als kandidaat in het nieuwe seizoen”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Hij is daar gewoon voor betaald. Dit is dus helemaal uit de hand aan het lopen.”

Ruzie achter de schermen?

Ook op de set van Holland’s Next Top Model zou Raphael voor opschudding hebben gezorgd. ,,Raphael heeft backstage ontzettend veel spanningen ervaren met Loiza Lamers. En Loiza is volgens spionnen backstage stikjaloers geweest op deze Raphael.”

Volgens Yvonne kan Loiza ook niet goed overweg met Anna Nooshin, wat ook voor de nodige ophef achter de schermen heeft gezorgd. ,,Schijnbaar was ze dus echt een b**ch achter de schermen. Ze heeft leip lopen roddelen over Anna.”

Tags

ANNA NOOSHINHOLLANDS NEXT TOP MODELJUICELOIZA LAMERSONTHULLINGYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie