Holly Mae Brood over relatie met Soy: ‘We doen nooit iets samen’

Relatie Holly Mae en Soy staat op klappen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Holly Mae Brood heeft een bijzondere onthulling gedaan over haar relatie met Soy Kroon. Het stel is vanaf september samen te zien in een musical, maar normaal gesproken doen ze eigenlijk nooit iets samen.

,,Soy en ik doen bijna nooit iets samen. Soms ook bewust, anders worden we een soort pretpakket”, vertelt Holly aan weekblad Weekend. Toch zijn ze vanaf september samen te zien in ’40-’45 De Musical. ,,Dat vind ik spannend, maar ook echt heel leuk.”

Samen

Het is niet de eerste keer dat het stel samen is gevraagd voor een musical, maar voorheen zeiden ze nee. ,,Maar dit is zo’n goed stuk”, legt Soy uit. ,,Echt een acteursvoorstelling ook, met Kees Boot, Babette van Veen en Sjoerd Pleijsier. Dat Holly daar deel van uitmaakt, vind ik heel logisch. Ik zei tegen haar: ‘Jij gaat die rol goed heel goed spelen.”’

Plannen de twee om straks niet te veel over werk te praten thuis? ,,Nou, nog niet, we gaan zien hoe dat gaat”, antwoordt Holly. ,,Wij zijn twee heel makkelijke mensen. Dus in die zin loopt het wel los waarschijnlijk. Ik denk vooral dat we het gewoon heel gezellig gaan vinden.”

Jaloezie

Hoewel Holly en Soy al ruim zeven jaar samen zijn, was de beginfase van hun relatie niet makkelijk. Zo werd Soy geplaagd door jaloerse gevoelens, omdat hij Holly’s ‘Amsterdamse leven’ niet kende. Soy maakte zijn onzekerheid en jaloezie bespreekbaar en ze maakten de afspraak: flirten mag, maar daar ligt wel de grens.

Overspel

Toch zei Holly eerder dat ze van mening is dat stellen tegenwoordig wel erg snel de handdoek in de ring gooien. ,,Ik denk dat het van de situatie afhangt”, zei ze in &C. ,,Mocht Soy een keer een slippertje maken, zou ik niet meteen denken: ik hoef je nooit meer te zien. Ik denk dat je het gesprek met elkaar aan moet gaan.”

Tags

HOLLY MAE BROODSOY KROON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck