‘Hollywood-carrière Johnny Depp voorbij na smaadzaak’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De toekomst van Johnny Depp’s acteercarièrre ziet er niet rooskleurig uit. Dat zegt althans media-advocaat Mark Stephens in de Daily Mail. Nadat de acteur maandag de smaadzaak tegen tabloid The Sun verloor, denkt Stephens dat Depp niet meer zo snel aan werk komt.

Op zijn grafsteen

“Het is verschrikkelijk voor Depp,” zegt Mark. “Hij zal onthouden worden als een vrouwenmishandelaar, een dronkaard en een drugsgebruiker. Het zal op zijn grafsteen staan.” De advocaat baseert zijn uitspraak op het feit dat Johnny Depp vrijdag bekendmaakte dat hij moest vertrekken bij Harry Potter-filmserie Fantastic Beasts. Johnny liet vrijdag weten op Instagram dat filmstudio Warner Bros. hem heeft verzocht op te stappen uit de franchise. “En ik heb dat verzoek gerespecteerd en ik ben het ermee eens”, schreef de acteur.

‘Vrouwenmishandelaar’

Depp had The Sun aangeklaagd wegens smaad omdat hij in een artikel uit 2018 een “vrouwenmishandelaar” werd genoemd. Een rechter oordeelde maandag dat onvoldoende is bewezen dat er in het artikel sprake is van smaad en dat Johnny zijn ex-vrouw Amber Heard wel degelijk heeft mishandeld. Johnny gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter.

BuzzE

Tags

ACTEURHOLLYWOODJOHNNY DEPPSMAAD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck