Hollywood enthousiast over keuze Kamala Harris

Door: DitjesDatjes
12-08-2020

Een aantal Hollywoodsterren heeft via sociale media hun vreugde getoond over Joe Biden’s beslissing om Kamala Harris als zijn running mate te kiezen. Samen met de Californische politica hoopt Biden begin november de huidige president Donald Trump en vice-president te verslaan in de strijd om het Amerikaanse presidentschap.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

P!nk liet weten ‘een traantje van blijdschap te hebben weggepinkt’, toen ze hoorde dat Harris gekozen was. “Jullie hebben mijn stem!,” schreef de zangeres op Twitter.

Ook Whoopi Goldberg is blij met Harris. “Dit is een fantastisch moment. Laten we allemaal goed voor haar zorgen en haar steunen, want deze verkiezingen worden belangrijk. Ze is er klaar voor, zet hem op Kamala!”.

Sharon Stone is eveneens gelukkig met Bidens keuze. “Gefeliciteerd Kamala. Ik ben ontzettend blij voor je en heb hoop voor ons land. God Bless America! Bravo voor jou en Joe Biden. #teamworkisdreamwork,” aldus de actrice.

Onder andere Alyssa Milano, Halle Berry, Christina Applegate, LeBron James, Billy Eichner en Melinda Gates lieten ook van zich horen op het sociale medium, evenals voormalig president Barack Obama. De 44e president van de Verenigde Staten zegt dat Harris ‘klaar is voor de job’.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD