Home Improvement-acteur aangeklaagd voor mishandeling

Door: DitjesDatjes
24-10-2020

Voormalig kindster Zachery Ty Bryan, vooral bekend van de serie Home Improvement, is aangeklaagd voor onder meer mishandeling. De 39-jarige acteur werd vrijdag voorgeleid en is op borgtocht vrij, melden Amerikaanse media. Hij wordt op 30 november weer in de rechtbank verwacht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bryan werd begin deze week aangehouden omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. De acteur zou haar aan haar haren hebben getrokken, hebben geslagen en haar verrot hebben gescholden omdat hij de opladers van hun telefoons niet kon vinden.

Zijn vriendin vertelde volgens TMZ aan de politie dat Bryan sinds afgelopen maand gewelddadig is geworden tegen haar en dat vorige week vrijdag het kookpunt werd bereikt. Zo zegt ze dat hij haar ook probeerde te wurgen en dat ze vreesde voor haar leven.

Bryan had na het einde van Home Improvement rond de eeuwwisseling nog een aantal kleine (gast)rollen, maar stopte in 2009 met acteren. De acteur en zijn jeugdliefde Carly, met wie hij vier kinderen heeft, maakten deze zomer bekend dat ze een punt achter hun huwelijk hadden gezet.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD