Homer Simpson ‘interviewt’ Conan O’Brien tijdens afscheid

Door: DitjesDatjes
25-06-2021

Conan O’Brien heeft donderdag na elf seizoenen afscheid genomen van zijn talkshow. Speciaal voor de gelegenheid hadden de makers van animatieserie The Simpsons een filmpje gemaakt waarin Homer Simpson het afscheidsinterview met hem doet. O’Brien werkte in de jaren negentig enkele jaren als schrijver bij de serie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Simpson vroeg de 58-jarige presentator onder meer hoe hij zich voelde over zijn vertrek. Geheel in stijl had de gele televisiester de feiten over O’Briens werk niet helemaal op een rijtje. Bij de laatste aflevering van Conan waren ook Jack Black en Will Ferrell te gast.

De presentator sloot de uitzending af met een bedankje aan alle medewerkers van de show en de kijkers. Ook deelde hij een advies: “Het is niet makkelijk, maar probeer te doen wat je leuk vindt met mensen die van je houden”, aldus O’Brien. “Dat is de definitie van de hemel op aarde.”

De presentator begon in 2010 met Conan. Daarvoor presenteerde hij andere talkshows, waaronder The Tonight Show. Bij elkaar opgeteld is hij met inmiddels 28 jaar de langstzittende talkshowpresentator op de late avond in de Verenigde Staten. Een nieuwe televisieklus heeft O’Brien al te pakken; hij krijgt een wekelijks programma bij streamingdienst HBO Max.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD