De hond ligt altijd bij Monique en André in bed

André Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Monique Westenberg slaapt al jaren samen met haar hond Dunya, daar heeft de komst van André Hazes niks aan veranderd. Al heeft het wel zo z’n weerslag op hun seksleven.

André moest er wel even aan wennen. ,,Zodra ik vertelde dat Dunya altijd bij me in bed lag, zei hij dat het geen probleem was: ‘Mijn hond ligt ook altijd bij me in bed.’ Ja, die hond was 50 centimeter, maar Dunya is een pitbull!” vertelt ze aan Beau Monde.

Hechte band

Toen Dunya twaalf was, is er een tumor in haar hoofd ontdekt. ,,Ik kreeg Dunya toen ze drie weken oud was en heb haar zelf met de fles grootgebracht. Ik heb, voordat ik André leerde kennen, veel ellendige dingen meegemaakt. En mijn hond was er altijd voor me. Onze band is zo hecht.”

Seksen

,,In Vinkeveen was het ook geen probleem maar nu hebben we een wat kleinere slaapkamer. Dunya ligt in het midden. Dat vindt André wel wat minder, haha! Als we gaan seksen, schuiven we haar gewoon opzij. Daarna duwen we haar weer terug. Ze kijkt niet eens meer om. Hoort het ook niet, haha. Die andere moet daarentegen echt de kamer uit. Die gaat met d’r neus achter ons staan ruiken!”

Tags

MONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck