Hond van Biden bijt van zich af

Je Biden Major|Major Biden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Inmiddels maken de medewerkers van Jill en Joe Biden zich als een haas uit de voeten als Major komt aansnellen. Het zijn trouwens niet alleen hulpen van de Amerikaanse president die met angst en beven naar de bijtende drie-jarige Duitse herder kijken, ook de eekhoorns rond het Witte Huis zijn zich rot geschrokken.

De Bidens balen trouwens van het laatste bijtincident. De tweede op rij. De jonge herder beschermt zijn terrein en moest nog even wennen, beweren Biden en zijn vrouw. Bovendien vinden Major en de oudere herder Champ (14 jaar oud) de nieuwe behuizing eng. Vooral de lift naar het appartement van de Bidens in het Witte Huis bevalt hun niet.

De Bidens weten het even niet meer, ze houden zielsveel van hun huisdieren. Ze hebben Major en Champ ook al een tijdje naar huis gestuurd. Nu ze weer terug zijn in Washington DC is er plotsklaps opnieuw een incident. Kennelijk is Major nog niet te vertrouwen als hij ‘vreemden’ ziet.

De honden hebben niets te klagen, want de tuin rond het Witte Huis is ruim. De medewerker van Biden die in zijn kuit was gebeten houdt er geen schade aan over, behalve dat hij als hij voortaan Major in het vizier krijgt, zich snel uit de voeten maakt.

Tags

CHAMPJILL BIDENJOE BIDENMAJORWITTE HUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck