Honden Lady Gaga ongedeerd teruggevonden na ontvoering

Door: DitjesDatjes
27-02-2021

De twee gestolen honden van Lady Gaga zijn ongedeerd teruggebracht naar de politie in Los Angeles. Een vrouw had de twee Franse buldogs gevonden en nam contact op met het management van Gaga. Die bevestigde dat ze inderdaad van de zangeres waren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“De identiteit van de vrouw en de locatie waar de honden werden gevonden, blijven vertrouwelijk vanwege het lopende onderzoek en voor haar eigen veiligheid”, liet de politie van LA vrijdag weten op Twitter. Details over hoe de honden zijn gevonden, zijn er nog niet. Volgens een woordvoerder van de politie is de vrouw niet betrokken bij de overval.

De honden Koji en Gustav werden woensdagavond door twee mannen meegenomen toen Gaga’s hondenuitlater Ryan Fischer zijn vaste rondje liep. Tijdens de wandeling door West Hollywood werd hij door twee mannen aangevallen. Zij hielden Fischer onder schot en eisten dat hij de honden gaf. Toen de uitlater daar niet in meeging maar de overvallers probeerde uit te schakelen werd hij in de borst geschoten. De daders vluchtten daarna met twee van de drie honden weg.

Over de daders is nog niets bekend. De politie in Los Angeles gaf eerder een signalement van de daders vrij. Het gaat om twee mannen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar.

Gaga loofde een beloning van 500.000 dollar uit voor de vinden van de viervoeters.

Met Fischer gaat het naar omstandigheden goed. Hij ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis en verkeert niet in levensgevaar.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD