Honden Rogier uit huis geplaatst

Honden Rogier hebben tijdelijk ander thuis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Groot verdriet voor Rogier Smit. Nadat een ommetje met zijn twee labradors totaal verkeerd afliep, moet hij de komende tijd zijn trouwe vrienden missen. De honden zijn uit huis geplaatst en verblijven momenteel op een zorgboerderij.

Het zijn zware tijden voor Rogier, die na een ongelukkige val werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was onlangs op pad met een vriend naar Lekkerkerk. Zijn honden Brownie en Muffin zaten ook in de auto en moesten natuurlijk uitgelaten worden na de lange autorit.

Ongelukkige val

En toen ging het plotseling vreselijk mis. ,,Ik struikelde en kwam keihard op mijn knie terecht”, legt Rogier uit in weekblad Party. ,,Waarover ik precies ben gestruikeld, weet ik eigenlijk nog steeds niet. Ik kermde van de pijn en kon niet meer opstaan.”

Gelukkig zag een voorbijganger Rogier op de grond liggen en belde direct 112 om een ambulance te laten komen. ,,Met gillende sirene werd ik afgevoerd naar het ziekenhuis in Gouda.”

Daar werd geconstateerd dat zijn knie gebroken was en dat hij geopereerd moest worden. ,,Inmiddels ben ik geopereerd in het Medisch Centrum in Leeuwarden en de komende tijd moet ik uiteraard gaan revalideren.”

Uit huis geplaatst

Maar omdat Rogier moet revalideren, kan hij voorlopig niet voor Brownie en Muffin zorgen. De honden verblijven momenteel bij een vrouw genaamd Lia, die Reservebaasje heeft opgericht. Hoewel de honden goed worden verzorgd door Lia, wil Rogier zo snel mogelijk hersteld zijn.

Helaas gaat het vermoedelijk nog een tijd duren voordat hij zijn twee honden weer terugheeft. ,,Ik heb geen idee hoelang het gaat duren, maar zelf schat ik zo’n zes weken. Ik ga er hard mee aan de slag, want dan kan ik tenminste mijn honden weer in mijn armen sluiten. Ik mis ze zo erg!”, aldus Rogier.

Tags

ambulancerevaliderenRogier SmitVerdrietZiekenhuis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie