Hondenuitlater Lady Gaga neergeschoten, twee honden gestolen

Door: DitjesDatjes
25-02-2021

De hondenuitlater van Lady Gaga is woensdag tijdens zijn wandelrondje neergeschoten. De nog voortvluchtige dader heeft twee Franse bulldogs van de zangeres meegenomen. De uitlater ligt volgens TMZ in het ziekenhuis en zal naar verwachting volledig herstellen van zijn verwondingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ryan Fischer liet Gaga’s honden Koji, Miss Asia en Gustavo uit in West Hollywood toen hij plotseling werd neergeschoten. De dader probeerde alle drie de viervoeters te stelen, maar eentje wist uiteindelijk te ontsnappen. Op foto’s is te zien dat een beveiliger van de zangeres de ontsnapte hond heeft opgevangen.

Gaga is momenteel in Rome en heeft nog niet op het voorval gereageerd. Ingewijden vertellen wel dat de zangeres ontzettend is aangeslagen en een beloning van 500.000 dollar heeft uitgeloofd voor haar twee ontvoerde honden.

Een politiebron laat weten dat het niet duidelijk is of de dader het specifiek had gemunt op de honden van Gaga. Franse bulldogs zijn duur en erg gewild en worden daarom wel vaker gestolen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD