Honderden fans willen zelfde verlovingsring als Britney

Door: DitjesDatjes
14-09-2021

Honderden fans hebben interesse getoond in de verlovingsring van Britney. Forever Diamonds NY, het bedrijf dat de ring heeft verkocht aan de verloofde van de Amerikaanse zangeres, zegt al binnen de eerste 24 uur na de verlovingsaankondiging meer dan vijfhonderd belletjes gekregen te hebben. De fans wilden een exemplaar van de ‘Britneyring’ kopen, aldus de juwelier.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De ring was echter speciaal voor Spears ontworpen en gemaakt, en het bedrijf is niet van plan replica’s te verkopen. Wel overweegt de juwelier een kopie van de ring uit te stallen in de winkel, zodat belangstellenden de Britneyring van dichtbij kunnen bekijken.

De verloving van Spears met haar vriend Sam Ashgari is een langgekoesterde wens die uitkomt van de zangeres, bekend van hits als Toxic en Oops!… I Did It Again. De 39-jarige Spears liet dit voorjaar in een getuigenis rond haar curatele weten dat ze graag zou trouwen en een kind krijgen met Sam, met wie ze vijf jaar samen is. Haar toezichthouders zouden haar dat onmogelijk hebben gemaakt. Inmiddels heeft haar vader Jamie, die dertien jaar lang curator was, laten weten de regeling op te willen heffen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD