Honderden felicitaties voor koningin Máxima

Door: DitjesDatjes
17-05-2020

De felicitaties voor de jarige koningin Máxima, die zondag haar 49e verjaardag thuis viert op Huis ten Bosch, stromen binnen. De koningin zal vooral online en telefonisch felicitaties ontvangen, want coronamaatregelen verhinderen een groot verjaardagsfeest.

Onder anderen premier Mark Rutte feliciteert de koningin online. “Mijn hartelijke felicitaties voor koningin Máxima, die vandaag haar 49e verjaardag viert. Ik wens haar een feestelijke en gezellige dag toe met haar gezin”, twittert Rutte.

Ook op Instagram regent het gelukswensen, daar hebben honderden mensen al hun felicitatie achtergelaten bij een portretfoto van Máxima. Die foto is in januari gemaakt in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Máxima viert haar verjaardag in huiselijke kring, zoals de Rijksvoorlichtingsdienst het omschreef, in de aanwezigheid van haar moeder Maria del Carmen en met traditioneel ‘torta’.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen