Hondje Frans Bauer verlamd aan achterpoten

Frans Bauer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Lourdes, het schoothondje van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska, heeft sinds drie dagen een soort rolstoeltje gekregen. Het hondje is verlamd geraakt aan zijn achterbenen en heeft nu wieltjes gekregen waardoor hij toch kan lopen.

Verlamd

In het Belgische programma’Wat een Dag’ was Frans te zien en ook Lourdes kwam even in beeld. Natuurlijk wilde kijkers meteen weten wat er met het schattige beestje is gebeurd en daarom deelt Frans dat nu op Instagram ,, Lourdes heeft sinds 3 dagen een rolstoeltje omdat ze afgelopen zomer een FCE heeft gehad. (fibro cartilagineuze embolie, ook wel ruggenmerginfarct geheten). Waardoor ze aan beide pootjes verlamd was, nu na maanden elke week fysio doet het rechten pootje het weer maar het linker duidelijk minder”, schrijft hij. Omdat Lourdes maanden haar spieren niet veel heeft gebruikt zijn ze niet meer zo sterk en de zanger hoopt dat die door het rolstoeltje weer opbouwen.

Het rolstoeltje is niet het enige hulpmiddel wat kleine Lourdes gebruikt. ,,Ze heeft antislip sokjes aan zodat ze goed grip heeft en dat ze haar pootjes niet kan openhalen. We moeten veel oefenen en het rolstoel gebruik opbouwen. Ondertussen kan ze al aardig overweg met haar hondenrolstoeltje en ze is erg blij mee.” Onder de post reageren veel mensen. Zij schrijven dat het prachtig is dat Frans en zijn vrouw zo goed voor hun hondje zorgen.

https://www.instagram.com/p/B5I9xysHikP/?utm_source=ig_embed

 

Tags

FRANS BAUERHONDJELOURDESMARISKA BAUERROLSTOELVERLAMDZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck