‘Hondje Rachel heeft iedere dag hoofdpijn’

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel Hazes is dol op haar hondje Zoë. Niet haar zoon, dochter of een man zit naast haar in de auto, want de plek lijkt altijd gereserveerd te zijn voor de kleine Zoë. Rachel is zo dol op de hond, die ze regelmatig naar de trimsalon brengt zodat ze er weer helemaal tip top uit ziet. Helaas zijn er volgers die niet blij zijn dat Rachel zo’n hondje heeft. 

,,Zo jammer dat veel van dit soort kleine hondjes met een te klein schedeltje door gefokt blijven worden. De hersentjes zijn te groot voor de schedeltjes en hebben elke dag hoofdpijn”, schrijft een volger die duidelijk niet van hondjes zoals Zoë houdt. Een aantal anderen is het met haar eens, en denkt te weten dat dit soort kleine hondjes kampen met veel gezondheidsproblemen. ‘Inderdaad heel zielig’, ‘ze hebben veel pijn’, en ‘Gelukkig is deze niet heel klein, dus dat is al een klein voordeel’, schrijven ze.

Verwend

Uiteraard zijn er ook weer veel volgers, onder wie een hondenfokker, die het niet eens zijn met de negatieve reactie. Zij denken dat veel hondjes helemaal geen pijn hebben en bovenal dat Zoë een goed leven heeft bij Rachel. Wie op de Instagram van de weduwe van André Hazes kijkt, kan dat alleen maar bevestigen. Het hondje gaat overal mee naartoe en Rachel is duidelijk dol op haar. 

https://www.instagram.com/p/CAX8iekgzzg/?utm_source=ig_embed


Tags

HONDJEKRITIEKMISHANDELINGRACHEL HAZESZIELIGZOÉ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck