Hondjes oorzaak uitzetting Gordon? ‘Blaften teveel’

Moet door geblaf Gordon appartement uit?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon pakt zijn koffers weer in en verlaat zijn woonplek in Dubai. Waarom hij nu alweer gaat verhuizen is niet duidelijk, maar volgens geruchten heeft het te maken met zijn twee hondjes, waar Gordon al veel klachten over heeft ontvangen…

Gordon woont momenteel in The Fairmont South Residences, waar hij een woonruimte huurt voor 4.900 euro per maand. Maar een week geleden zou hij daar in een conflict terecht zijn gekomen door zijn twee dierenvrienden. Die zouden namelijk zóveel blaffen, dat de andere bewoners erover gingen klagen.

Bewoners in complex klagen over Gordon

,,Meerdere bronnen verklaren dat buren al meerdere malen hebben geklaagd over het lawaai van zijn hondjes”, meldt showbizzkanaal RealityFbi in Instagram Stories. ,,Gordon zou veel te vaak en veel te lang wegblijven, en de hondjes blaffen dan alles en iedereen bij elkaar.”

Voor de andere bewoners in het complex zou de maat vol zijn geweest en weer een klacht hebben ingediend. Hoewel Gordon een oppas zou regelen voor zijn twee honden, zouden ze alsnog niet stil zijn wanneer hij de deur uit is. ,,Het klachtenregistratiesysteem dat dit complex hanteert, zou momenteel uitpuilen van de meldingen aan het adres van Gordon.”

Het toeval bestaat dat Gordon ineens heeft aangekondigd te verhuizen naar een andere plek in Dubai. De vraag luidt dan ook: is Gordon vrijwillig vertrokken of had hij geen andere keus?

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTHKLACHTENVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck