Hoofdredacteur Story eens met bizarre uitspraak: ‘Dood Antonie Kamerling is verdienmodel’

Hoofdredacteur Story retweet bizarre tweet
Door: Charlotte Wijnen
08-11-2021

Isa Hoes werd onlangs geïnterviewd over de dood van haar man Antonie Kamerling. Daarin kwam voorbij dat de actrice en schrijfster eigenlijk alleen maar succesvoller is geworden na zijn dood. Op Twitter wordt vervolgens een bizarre uitspraak gedaan, die wordt gedeeld door Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story.

In 2010 moest Isa Hoes met twee jonge kinderen alleen verder, nadat haar man Antonie Kamerling koos voor zelfdoding. In ‘Vrouw’ blikt ze terug op de afgelopen elf jaar. In het interview spreekt Isa over hoe zijn dood in zekere zin ‘een opluchting’ was. ,,Toen was er in ieder geval duidelijkheid, konden we gaan rouwen en gaan kijken hoe we van daaruit verder gingen.”

Isa Hoes succesvoller dan voorheen

Ondanks alles wat ze voor haar kiezen kreeg, werd ze na het overlijden van haar man veel succesvoller dan ze eerder was geweest. ,,Ik weet nog dat ik met mijn vriendin en zakenpartner Medina aan zijn grafstond. We gingen ons bedrijf I’M starten, een boek schrijven over de overgang, een platform voor de veertigplusvrouw beginnen. ‘Denk je dat je dit gedaan had als Antonie nog geleefd had?’ vroeg Media mij. We moesten allebei lachen, want het antwoord was nee”, legt Isa uit in ‘Vrouw’.

,,Daar had ik namelijk helemaal geen tijd voor gehad toen Antonie nog leefde. Hij vroeg heel veel aandacht. Zijn dood gaf ook ruimte. Het klinkt raar, maar de jaren vóór zijn dood waren veel zwaarder dan die erna.”

‘Alweer 11 jaar een verdienmodel’

Op Twitter verschijnt het interview met Isa Hoes over het verlies van haar man, wat iemand zelfs ‘een verdienmodel’ noemt. ,,Toch alweer 11 jaar een verdienmodel”, luidt de Tweet. Een bizarre uitspraak, waar Guido den Aantrekker het kennelijk mee eens is, want hij retweet de uitspraak.

Meer DenD