Hooggerechtshof Californië wijst verzoek Brad Pitt af

Door: DitjesDatjes
28-10-2021

Slecht nieuws voor Brad Pitt. Het hooggerechtshof in Californië heeft besloten niet verder te kijken naar het verzoek dat Pitt deed om de eerdere verwijdering van de rechter die op de voogdijzaak van Angelina Jolie en hem zat te herzien. Dit meldt AP.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rechter John Ouderkirk werd in eerste instantie aangewezen om de voogdij toe te wijzen, maar werd uit zijn rol gezet nadat bleek dat hij een zakelijke relatie met een van Pitts advocaten zou hebben. Volgens Jolie en haar juridische team was er sprake van belangenverstrengeling, iets wat Pitt tegensprak. Opvallend genoeg was het ook Oudenkirk die het stel in 2014 trouwde en in 2016 werd ingehuurd om hun scheiding te regelen en die in 2019 afrondde. De voogdij koppelde hij los van de scheiding.

Brad en Angelina strijden al tijden om hun vijf minderjarige kinderen Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15) en tweeling Vivienne en Knox (13). Oudste zoon Maddox (20) is meerderjarig en valt daardoor buiten de zaak. Jolie wil de volledige voogdij hebben, iets wat Pitt niet wil. Hij zou het liefst een gelijke verdeling hebben.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD