Hoogzwangere Rox’: verhalen delen zit in mijn DNA

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De hoogzwangere Roxeanne Hazes gaat maar door met optreden. Zelfs nu ze over een maand of twee is uitgerekend, staat ze nog op het podium.

Over de lange dagen, maar vooral over het harde geluid en de trillingen heeft Rox’ zich wel zorgen gemaakt. Want is dat niet slecht voor de baby? “Ik heb laten uitzoeken hoe het zit met decibellen en geluidstrillingen. Dus ik heb wel geprobeerd om zoveel mogelijk de techniek op mij laten aanpassen”, zegt Roxeanne tegen Shownieuws. 

Autobiografie

Aan stoppen met optreden moet ze niet denken, ook niet als de kleine er eenmaal is. Ze is pas net begonnen met zélf muziek maken. “Ik heb tien jaar lang de muziek van mijn vader mogen zingen. Maar ik heb wel tien jaar lang iemand anders verhaal verteld. Toen ben ik mijn eigen muziek gaan schrijven. Ik wilde puur autobiografisch schrijven. Toen dacht ik: jeetje man, dat zit dus ook in mijn DNA. Ik ben dus blijkbaar wel een echte Hazes. Ik vind het heel mooi om mijn verhaal te delen met mensen.”

Op dit moment is Roxeanne veel aan het oefenen voor haar optreden op Holland zingt Hazes. “Ik heb er heel veel zin in. Het wordt gegarandeerd weer een feestje. Ik mag alleen helaas geen bier drinken nu, en dat vind ik echt serieus ontzettend jammer.”

Tags

ANDRÉ HAZESHOLLAND ZINGT HAZESOPTREDENROXEANNE HAZESZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck