Hoop voor Bibian Mentel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Toen Bibian Mentel in de ochtend van 7 maart na haar operatie wakker werd zonder gevoel in haar beide benen, leek de wereld in te storten voor haar. Maar na de operatie die afgelopen vrijdag plaats vond heeft ze het gevoel in beide benen weer terug.

Ziekenhuis bezoek

De snowboardster lag al een tijdje in het ziekenhuis. Nadat ze in 2001 haar been door botkanker heeft moeten laten amputeren werd er steeds weer kanker bij haar vastgesteld. En nu was dat weer het geval voor de topsporter. Bibian kreeg namelijk eind januari te horen dat er weer kanker was vastgesteld bij haar, ditmaal was het een tumor in haar rug. Mentel moest een 4 uur durende operatie ondergaan om de tumor weg te laten halen.

Na de operatie leek alles zo te verlopen als verwacht. De operatie was geslaagd. Althans dat zeiden de chirurgen dan. Maar helaas was het niet zo goed gegaan. Ze kon namelijk toen ze wakker werd na de operatie niks meer voelen in haar benen. De wereld leek stil te staan voor de snowboard kampioene.

Hoop

Maar vandaag kwam haar man Edwin met het nieuws dat het gevoel langzaam terugkeerde in haar benen. ,,Daar gaat ze. Na twee weken ziekenhuis, twee zware operaties, 288 angstige uren is er weer hoop en rijden we richting het revalidatiecentrum waar Bibian de komende weken hard zal gaan werken aan haar herstel”, zei hij in een Facebookpost.

Bibian is vandaag naar het revalidatiecentrum gegaan waar ze de komende tijd aan haar herstel zal werken. Maar of de snowboardster ooit nog haar sport zal kunnen beoefenen is nog maar de vraag.

https://www.facebook.com/edwin.spee.3/posts/10214776209585233

Tags

BIBIAN MENTELKANKEROPERATIEREVALIDERENZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck