Hot news: Angelina Jolie valt voor Tesla’s Elon Musk

Door: Ditjes en Datjes
05-10-2017

Angelina Jolie zou volgens ingewijden als een blok gevallen zijn voor Tesla en PayPal-oprichter Elon Musk. Beiden kennen elkaar al jaren vanwege het liefdadigheidswerk dat ze doen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Twintig miljard

Volgens een zeer goed ingevoerde Amerikaanse showbizzblogger zijn de twee een item. Een paar weken geleden zouden Elon en Angelina in het diepste geheim met elkaar hebben afgesproken in Las Vegas. Ze zouden er alles aan gedaan hebben om onder de radar te blijven. Ze kwamen én vertrokken apart van elkaar, om in ieder geval maar niet samen te worden gespot door de paparazzi.

Drie keer getrouwd

Zowel de actrice als de oprichter van onder andere SpaceX, PayPal en Tesla (geschat vermogen: twintig miljard euro) hebben een indrukwekkend liefdesleven achter de rug. Beiden zijn drie keer getrouwd geweest. Angelina met Jonny Lee MillerBilly Bob Thornton en natuurlijk Brad Pitt. Nadat ze elkaar in 2014 het jawoord gaven, zorgden ze in 2016 voor de grootste showbizz-scheiding ooit.

Elon Musk had na de scheiding van zijn derde vrouw anderhalf jaar een relatie met actrice Amber Heard, die weer de ex van Johnny Depp is. 

Een elftal kinderen

Samen hebben Angelina en Elon een elftal kinderen. Met zijn eerste vrouw kreeg Musk zes zoons, van wie hun eerste overleed aan de gevolgen van wiegendood. Zoals bekend hebben Angelina en Brad samen zes kinderen.

Meer DenD