Hotelpersoneel niet blij met John Williams: ‘Gedroeg zich vreemd’

John Williams gedroeg zich vreemd in hotel
Door: Charlotte Wijnen
07-11-2022

De opnames van ‘Help Mijn Man is Klusser’ zijn weer begonnen en dat betekent dat John Williams met het hele team in een hotel van Van der Valk verblijft. Maar volgens Yvonne Coldeweijer zou het personeel niet blij zijn geweest met de presentator. ,,Hij gedroeg zich vreemd.”

,,John is weer in het ‘Van der Valk’ hotel gespot hoor”, schrijft Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories. ,,De opnames voor ‘Help Mijn Man is Klusser’ zijn weer in volle gang en dat betekent weer drie dagen met het hele team in het hotel verblijven…”

‘Personeel was daar niet van gediend’

Een spion van Yvonne zag John met het team aan een tafel zitten tijdens het diner. ,,Hij gedroeg zich wat vreemd. Hij ging als eerste ineens vlug van tafel, ging heel weird dansen door het restaurant en vertrok toen met zijn tas.”

Vreemd, vindt Yvonne. ,,John ging dus weg, terwijl de rest nog uren aan tafel bleef.” Ook het personeel zou niet blij zijn geweest met de actie. ,,Het personeel was daar volgens de spion niet zo heel erg van gediend.”

Op vrouwenjacht?

Waarom John zo plotseling de tafel verliet weet Yvonne niet. Wel heeft ze een vermoeden. ,,Normaalgesproken het moment voor John om op vrouwenjacht te gaan…”

Bronnen meldden al eerder aan Yvonne dat John tijdens de opnames van ‘Help Mijn Man is Klusser’ afspreekt met andere vrouwen. ,,,Hij gaat de kroeg in en als hij niks nieuws kan versieren dan belt hij nummers die al eens met hem mee gegaan zijn”, zo vertelde een bron. ,,En de dames die meegaan? Die deelt hij vrolijk met zijn vrienden.”

25 jaar samen

Het is nog altijd niet bekend of het gerucht waar is. John is al 25 jaar samen met zijn vrouw Priscilla en nooit eerder werden er geruchten over hun huwelijk verspreid. ,,Wij zijn niet zo’n stel dat vaak ruziet en het dan weer goedmaakt. Bij ons gaat alles gewoon als vanzelf. Heel smooth ook. Het voelt heel natuurlijk en we hoeven nergens moeite voor te doen”, liet John eerder weten in Veronica Superguide.

Meer DenD